08:25:25
Pannacotta i 3 olika färger
25 cl grädde
50 g choklad ( vit)
2 gelatin blad
Vanilj stång.
Mjölkchoklad:
25 cl grädde
60 g mjölkchoklad
2 gelatin blad
Mörkchoklad:
10 cl grädde
50 g choklad
Blöt lägga gelatin bladet i kallt vatten.
Koka upp grädden.
Skrapa ur frön vaniljen o blanda i grädden.
Ta bort fram värme.
Blanda i hackade vit choklad.
Kramar ur vatten från gelatin bladet.
O blanda i chokladen.
Blanda väl.
Häll pannacotta i små glas
Ställ i frysen till du gör den andra Pannacotta.
O gör på samma sätt som den första pannacotta.
Men den mörkchoklad pannacotta behöver inte ha gelatin i.
O på din sista pannacotta, ställ den i kylen.
50 g choklad ( vit)
2 gelatin blad
Vanilj stång.
Mjölkchoklad:
25 cl grädde
60 g mjölkchoklad
2 gelatin blad
Mörkchoklad:
10 cl grädde
50 g choklad
Blöt lägga gelatin bladet i kallt vatten.
Koka upp grädden.
Skrapa ur frön vaniljen o blanda i grädden.
Ta bort fram värme.
Blanda i hackade vit choklad.
Kramar ur vatten från gelatin bladet.
O blanda i chokladen.
Blanda väl.
Häll pannacotta i små glas
Ställ i frysen till du gör den andra Pannacotta.
O gör på samma sätt som den första pannacotta.
Men den mörkchoklad pannacotta behöver inte ha gelatin i.
O på din sista pannacotta, ställ den i kylen.