Shirleys passion

2016-03-28
19:11:03

Pinacolada panacotta

Pinacolada:
 
2 dl grädde
 
1 dl kokos mjölk
1 dl kokos punsch
1 dl Ananas puré
3 gelatin blad
2 -3 tsk rhum
Socker ( ca 1msk) 
Ananas coulis :
200g ananas 🍍 puré 
1,5 gelatin blad 
Socker 
Gör så här :
Blöt lägga gelatin bladet i kallt vatten 💦 
Koka ihop grädda kokos mjölk 
Blanda i ananas 🍍 puré och gelatinet 
Smaka av med rhum och punsch. 
Varma ananas 🍍 puré och socker 
Blanda i gelatinet. 
Häll ananas 🍍 puré i ett glas och ställ in i frysen ( låt den lutar något )  i ca 30 minuter 
Häll på pinacolada och låt den stelna lite i frysen.  
 
Kommentarer:
2016-03-28 @ 20:36:15

Mums :D

2016-04-01 @ 21:58:47
#2: Stellan

En sublim tolkning av kärlekens nektar, så frisk och fräsch.
Underbar konsistens och arom, för tankarna till en sommarafton i erotikens Provence.

2016-04-02 @ 10:16:34

Tack snälla du

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: