Choklad rulltårta med ganache

6 ägg( separera)
150 g mörk choklad
100 g socker
70 g vetemjöl
3 msk café
1tsk vaniljsocker
1 nypa salt.
Ganache:
1 dl grädde
150 g choklad ( mörk)
Gör ganachen en dag innan.
Varma grädde.
Ta fram varme.
O blanda i chokladen.
Blanda väl till en slät kräm.
Låt stå i rumstemperatur.
Smält choklad i vatten bad o blanda i det varma café
och vaniljsockret.
Vispa äggulor o socket poröst.
Blanda i choklad blandningen.
Sen vetemjölet.
Vispa äggvitor hård o med lite salt.
Blanda äggvitan försiktig i äggsmeten.
Grädda kakan på 175 grader i ca 7-10 minuter.
Man kan ha vilken fyllning man önskar.
Till ex: mousse, grädde, Philadelphia blanda med florsocker.
Vispa ganachen innan det bred på kakan.