Petit choux med mördeg

MÖRDEG
 50 g smör
90 g socker
90 g vetemjöl
 
GÖR SÅ HÄR: 
Blanda alla ingredienserna till en deg och kavla den tunn på bakplåtspapper ställ sedan i kylen. 
PATE A CHOUX 
 
70 g smör 
3 g socker 
3 g salt 
160 g vatten 
15 g mjölk pulver 
90 g vetemjöl 
3 st ägg
 
GÖR SÅ HÄR: 
Koka ihop vatten, smör, salt, socker och blanda i mjölk pulver och låt koka en liten stund.
Tar bort kastrullen bort från värmen och blanda i vetemjöl till den släpper kastrullen och inte längre fastna.
Häll smeten i en kall kastrull och blanda i ett ägg i taget. 
Spritsa smeten på en bakplåtspapper och tryck ut små runda former och lägg på varje petitesser choux degen och grädda i ugnen på 180 grader i ca 35 minuter.