Shirleys passion

2012-05-19
13:13:02

Italien Cream Cake

2 dl socker
5o g smör (mjuk)
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 tsk vanilj
3 dl vetemjöl
1 dl kärnmjölk. (man kan tar yoghurt)
1 dl cocos
5 ägg(separeras)
1 1/2 pekannötter

Frösting:

250 g gräddost
50g smör
2dl cocos
1 tsk vanlij
Pekannötter hackade

Vispa socker och smör. Lägg i äggulor.
I en separat skål,blanda mjöl,bakpulver och salt.
Tillsätt långsamt till blandningen.
Häll i mjölk och vanilj. Tillsätt cocos och nötter sedan vispa äggvitor och blandas.
Häll smeten i 3 forma och grädda i 25-30 minuter.
Kommentarer:
2012-05-19 @ 16:42:33

Hej!

Jag har lagt till din fina blogg bland mina länkar nu. Har du Facebook så spana gärna in gruppen Bak- & Matbloggar (http://www.facebook.com/groups/289001334523696/)

Kram, Lisa

2012-05-19 @ 18:44:55
#2: shirley

Tack snälla Lisa

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: